Dandie  -  Solakan  - Koirat  -   Kasvatit  Pentuja  -   Valokuvia   -  Lisälukemista  -  Linkkejä  DDTrust  -  Kissat

                                                                                    
                                                                                     
                  Aatu telkussa

 

Tosiaankin, Aatu esiintyi telkkarissa keväällä 2002. Kyseessä oli Ingmanin mainos nimeltä "Isän käsi" ja siinä mainostettiin Aamuinen-aamupalajuustoa. Ihan hyvää muuten sekä Aatun että emännän mielestä, tuli meinaan itsekin maistettua sitten kun kotiuduimme. ;-)

Kuvausryhmällä oli haussa rauhallinen, pieni ja karvainen koira. He saivat yhteys- tietomme rotuyhdistykseltä ja ottivat sitten meihin yhteyttä. He printtasivat netistä muutaman kuvan ja kyselivät Aatusta ja Aatun luonteesta ja sanoivat soittavansa sitten kun päätös oli tehty. Ehdokkaita oli kyllä muitakin, mutta niin siinä sitten kävi, että kaikkien ehdokkaiden joukosta he sitten lopulta valitsivat Aatun. Kuvaukset olivat 22-23.1.2002 Telakka-Studiolla Helsingin Hernesaaressa.

Aatun tehtävänä oli maata portailla kun pieni poika käveli niitä alas pyjama päällä ja kulki nukkuvan koiran yli. Sen piti osata painaa käskystä pää nukkuvaan asentoon sitten kun se oli katsonut ylitseen kulkevaa poikaa. Tämä kuvattiin portaiden yläpäästä, takaapäin. Sitten otettiin muutama lähikuva Aatun naamasta, ikään kuin koko touhu koiran perspektiivistä. 

Ja tässä kohtaa täytyy mainita, että Aatu todella löi ällikällä meidät kaikki (tai ainakin emännän!). Kiltisti se pysyi paikallaan vaikka meille ei jäänyt yhtään aikaa tutustua uppo-outoon ympäristöön, saatikka sitten harjoitella otoksia, sillä kuvausaikataulu olikin muutaman tunnin etuajassa. 

  

Suoraan vaan koira lavasteisiin portaille makaamaan, emäntä kauemmas ja ventovieras pikkupoika kulkemaan koiran yli. Ja kamerat pörisivät ja hurisivat parhaimmillaan vain parinkymmenen sentin päässä koiran nenästä. Vaikka Aatua hieman jännittikin ja se läähätti toisinaan, niin se pysyi kiltisti paikallaan. Herran tyyneyttä ei voinut kuin ihmetellä! Sitten tuli vielä pari otosta portailla nukkuvasta koirasta ikään kuin poika olisi katsellut sitä ylhäältä päin. Ja sitten torstaina otettiin muutama sellainen otos jossa Aatu näkyi isän ja pojan taustalla. Torstaina Aatu oli jo rauhallinen ja rento ja makoili portailla kaikessa rauhassa. Jännityksestä ei ollut tietoakaan! ja kun saavuimme studiolle, se porhalsi edeltä sisään ja kävi iloisesti tervehtimässä jokaisen kuvausryhmän jäsenen: "Kivaa olla taas täällä!!"

Mainosta esitettiin helmi-maaliskuussa 2002. Juuri silloin kun Aatu poti ensimmäistä kertaa selkävaivoja. Kenties joku teistä bongasikin tämän mainoksen...ainakin sitä bongattiin sukulaisten ja ystävien voimin eri puolilla Suomea. :-)

    
 << Takaisin edelliselle sivulle
 

 

Kaikki materiaali © Minna Repo - ethän kopioi mitään ilman lupaa!